WRlogo
Weekly Rest
Jouw digitale marketing stop
Een zitbank met daarop digitale marketing in getekende letters.

Kennisbank online marketing

Weekly Rest is een blog en kennisbank over marketing. Met een sterke focus op meetbaarheid van online marketingactiviteiten en online strategie├źn heeft deze website als doel de toegang tot online marketing te vergemakkelijken. En bij te leren op basis van experimenten en cijfers. Door deze kennis te delen ontstaan nieuwe inzichten die leiden tot concrete tips voor marketeers en bedrijfsleiders om hun marketing prestaties te verbeteren.

Online marketing op basis van inzichten

De hedendaagse marketeer is uitermate nieuwsgierig. Kennis en inzichten achter houden is the old way of doing business. Digitale marketeers in het bijzonder, beseffen het belang van waarden zoals transparantie, authenticiteit en eerlijkheid. En daarin staat de digitale strategie centraal. Want om een online marketing project in goede banen te leiden is er heel wat expertise nodig van verschillende partijen. En dan is een goed plan handig. Weekly Rest wil ervaringen delen om prestaties van marketingactiviteiten op een creatieve manier te verbeteren.

Toegang tot basiskennis online marketing

Een strategie bepalen voor de online marketing van je bedrijf is niet noodzakelijk, maar het helpt wel om betere resultaten te bereiken. Met een goede strategie kan je doelgerichte marketingacties opzetten en de resultaten evalueren. Succesvolle bedrijven gaan meestal op een duurzame manier om met marketing. En daar hoort een strategisch plan bij. Maar hoe begin je eraan, en hoe kom je effectief tot resultaten? You've come to the right place!

Wat vind je op Weekly Rest?

Deze website bestaat uit 3 grote onderdelen.

+ Een kennisbank met basisbegrippen marketing en interessante tools
+ Een blog over marketingstrategie├źn, onderzoek en trends
+ Op maat samengestelde tips via e-mail

De blog en kennisbank zijn vrij te raadplegen. Laat onderaan deze pagina je e-mailadres achter voor op maat gemaakt advies!

Schema kennisbank en blog

Blijf niet zitten met onbeantwoorde vragen!

Hi, ik ben Wout Raets. Expert online marketing en oprichter van Weekly Rest. Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je zelf een artikel schrijven voor deze website?

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Je marketing naar een hoger niveau tillen?
Ontdek hoe! Laat hier je e-mailadres achter en ontvang persoonlijk advies
ErrorHere